MANIFEST A FAVOR DE QUE NI POSEN SELECTIVITAT DESPRES DEL SICLE SUPERIOR Y BATXILLER
La conselleria no deuria de ser tant exigent i tan extricta amb els estudiants de cicle de grau superior, estan estudiant una profesió i no estudien asignatures de batxiller i els de consilleria volen posar una normativa de que facen un examen de selectivitat (el mateix que als de batxiller),amb les asignatures de batxiller, cosa que pareix casi imposible que l´aproven.
Altra injusticia també es amb els alumnes de batxiller, perque ¿no han estat estudiant suficient durant els dos anys de batxiller per a que després se la juguen tot a un examen?
El batxiller es una prova molt dura i no es fácil de superar per a que després se la juguen tot a un ultim examen que pot decidir la seua vida.
Si no aprobes batxiller el mes recomenable es que te col·loques en un grau superior, pero es que lo millor es que ara també volen fer un examen per a pasar a l´universitat , cosa que abans no hi había, i si no aproben eixa proba perque es posen nerviosos?, mai no podran elegir una carrera que li agrada perque a lo millor no l´ha eixit bé un examen.
Demanem que no posen eixa normativa i que no posen examen de selectivitat, ni per als de batxiller ni per als de cicles de grau superior.

Adrian Delgado Granados
Mario Doria Cañizares 4ºV