El meu portfoli de valencià per a la 3a avaluació. Curs 2009-2010
-MANIFEST EN CONTRA DE L’SGAE
L’SGAE es una organització que cobra els drets d’autor a qualsevol persona que posa música en públic també una de les coses que fa es que vol prohibir la descarrega de musica en Internet. Nosaltres estem en contra y ara exposem els nostres arguments:
Nosaltres estem en contra de l’SGAE perquè es una forma fava de traure diners. Nosaltres som xiquets que posem musica en públic i si algú d l’SGAE ens veu ens podem multar. Després que si es prohibix la descarrega de musica hauríem de comprar-la i una, no tenim diners, estem en crisis i no podem comprar-nos tota la musica que ens agrada perquè tu a lo millor de un grup t’agrada una cançó i tens que comprar el disc s’encer i per això estem en contra.
Un exemple molt significatiu es el cas de les peluqueries que no poden posar musica sense haver pagat abans els drets d’autor.

Nosaltres estem d'acord en que l'SGAE no té dret a abusar d'eixa manera i que si prohibixen definitivament la descarrega de musica en Internet que per lo menys que baixen els preus dels discos.


4V
VICTOR MARTIN PASTOR
HECTOR PUERTO MOLINA
RAFAEL SANCHEZ LANZASLA DIVINA TRAMOIA

Toni, quan vaig a guardar totes les preguntes açi es queda en blanc, no es guarda. si vols te pase les preguntes pero no puc posarles, no se que passa que ara no puc.
T'el jure que les tinc fetes,pero ara no puc posar-les i no se el que passa.
He trobat una solució. Penge açi el document.