El meu portfoli de valencià per a la 3a avaluació. Curs 2009-2010
-

MANIFEST SOBRE ELS POLIESPORTIUS MUNICIPALS

Municipal és el terme que s'entén pel lloc que tot el món d'un municipi pot gaudir, però no estem d'acord amb la gestió pública d'alguns espais municipals, per exemple, els poliesportius.

Si un poliesportiu és municipal no entenem el fet que no hi puguem jugar si no fem cap mal a ningú. No entenem que es diga "municipal". Si foren clubs privats o el seu terreny pertanyés a algun club esportiu, ho entendríem, però no comprenem que s'haja de pagar per ocupar un terreny "municipal" que qualsevol ciutadà té dret a gaudir. Que això siga una idea de l'Ajuntament o de qui siga per a guanyar diners, d'acord, ho entenem, però no aprovem la idea; ara bé, el que sí que ens pareix una barbaritat és el preu que damunt exigeixen: Hem escoltat en alguns llocs que per llogar un camp de futbol durant una hora demanen entre 40 i 50 euros!

Per això ens agradaria que aquestos llocs deixaren d'anomenar-se municipals o, almenys si són fets per a tal finalitat, que el veïnat gaudira d'aquests espais d'esport i esbargiment de manera gratuïta.4t V

-Alfredo Bermejo

-Sergio García

-Diego Redó