Manifest contra l'HomofòbiaEn almenys 80 països els actes homosexuals són condemnats per la llei. En alguns d'ells els textos jurídics preveuen la cadena perpètua. En set països, la pena de mort pot ser aplicada. I fins i tot quan l'homosexualitat no estiga considerada en el codi penal, les discriminacions i agressions físiques es multipliquen: aquestes afecten encara més a les persones transexuals, particularment exposades, i a les lesbianes, particularment invisibles.

En certs països, la tendència és cap a una millora, però aquesta és molt fràgil. En uns altres, la situació es degrada.

Cada any, per l'ocasió del 17 de maig, el Dia Mundial de lluita contra l'homofòbia i la transfòbia recorda a tots la necesitat de mobilitzar-se. Aquesta és celebrada mitjançant accions, i engegada per individus, associacions, institucions i governs en més de 60 països, en tots els continents, des d'Albània a Zimbabue.

Sent el 17 de maig, Dia mundial de lluita contra l'homofòbia i la transfobia, demanem:

• als responsables polítics de lluitar per tots els mitjans contra les violències i les discriminacions lligades a l'orientació sexual i a la identitat de gènere.

• a les ciutadanes i els ciutadans que aprofiten aquest dia per a fer viure l'esperança, la diversitat i la pau en el món, sense distinció de sexe, de gènere, ni de cap tipus de discriminació.


Nota: 0,35 / 0,5 + 0,25 = 0,6

(Miguel Ángel, canvia el títol del glog pel de "Manifest contra l'homofòbia". Després, posa les vocals amb els accentes que falten. COM ES FA? torna a editar els textos i vés a characters, allí selecciona ABcd-Glogster; després vés a FONTS i selecciona ARIAL. Ara podràs escriure amb accents i apareixeran totes les lletres. A més, fes la lletra més gran i estigues atent a la meua correcció perquè hi ha alguna falta per subsanar. El pòster ha quedat molt ben dissenyat a pesar de les observacions que et faig. Gràcies)

http://leckin.glogster.com/stop-homofobia/