http://elena202020.glogster.com/El meu portfoli de valencià per a la 3a avaluació. Curs 2009-2010

Manifest en contra de la religió en el centres públics


Les institucions d' educació han decidit que els alumnes de batxillerat que han triat alternativa a la religió s' hauran de quedar en un aula sense cap tipus de activitat, condemnats a l' avorriment, ja que, encara que les autoritats diguen que s' han d' aprofitar aquestes hores per a estudiar, tots sabem que amb més de vint alumnes a classe, no tots es dedicaran a estudiar sinó a rebolicar i molestar.


Demanem, per tant, que l'alternativa a la religió s'establisca com una activitat extraescolar voluntària i sense conseqüències per als alumnes que decidisquen no triar-la.

Per a plasmar la desigualtat i la injustícia de posar com a matèria obligatòria en els centres públics la religió catòlica en un estat aconfessional tan sols cal parar-se a pensar per què ha de ser la catòlica i no una altra, si és veritat que totes estan en igualtat de condicions.

A més, també cal respectar l'ateisme de les persones que no pertanyen a cap religió.

Per últim, volem afegir que desitgem que les institucions d'educació tinguen en compte la nostra opinió i que les nostres peticions siguen ateses i ajuden a parar aquesta injusta situació.


GRUP:

ELENA Mª ARIÑO QUILEZ
AMPARO ALCALDE

Nota: 0,3/0,5 + 0,25 = 0,55.
Xicoteta recomanació: Poseu, si encara podeu, el títol al manifest "Manifest contra la religió als centres públics" i signeu en un raconet de baix l'autoria del manifest perquè la gent la conega. Ha quedat bé el vostre treball, però no el puc incrustar perquè potser no li heu donat un nom al "glog" que heu fet. Almenys queda enllaçat.-